مطالب مفید

ممتاز تبرید جنوب با در اختیار داشتن متخصصین و کادر فنی مجرب در زمینه طراحی و تولید و همچنین با بکارگیری مواد اولیه مرغوب اقدام به تولید محصولات با عالیترین کیفیت از نظر دقت ، ظرافت ، زیبایی و استحکام نموده است.

دفتر مرکزی:
۰۷۱۳۷۷۳۴۷۲۴
طراحی و اجرا سردخانه:
09176591823 – 09174144743
تجهیز فروشگاه: 
09174447906 – 09174144525
طراحی و اجرا کانکس و ساندویچ پانل: 09174447940 – 09174144743

نگهداری میوه ها و سبزیجات در سرد خانه

شرایط نگهداری میوه ها و سبزیجات در سردخانه به عوامل خاصی بستگی دارد.در زندگی روزمره وجود سردخانه ها به ما ها خیلی کمک کرده است که تازه نگه داشتن مواد غذایی و سبزیجات ونگه داشتن هر میوه ای صرف نظر از فصل ها وجود داشته است.اگر دقت کرده باشید در همه فصل هابیشتر میوه ها وجود دارد.

نگهداری میوه ها و سبزیجات

یعنی بدین صورت است که مثلا انار ها مخصوص فصل پاییز است،ولی دیگر بدین گونه نیست و به جرعت میتوانم بگوییم که در همه فصل های سال میتوانید انار نوش جان کنید.این گونه که گفته ام این میوهای خوش مزه و سبزیجات را در سردخانه های صنعتی که مواد غذایی نگهداری می کنند،که این شرایط سردخانه ها راقبلا در مطالب بازگو کرده کرده ایم.در این مطلب مفید سعی براین داریم که فواید سردخانه هارا بر رویمیوه ها و سبزیجات را بیان کنیم.
نگهداری میوه ها و سبزیجات در سردخانه های صنعتی

کشور ما ایران در حال حاضرتمایل به تولیدات محصولات کشاورزی و ارگانیک است وبه غیر از مصارف داخلی نیز می تواند به دیگر کشور ها نیز صادر کند.اما به دلیل نداشتن برنامه ریزی خوب و به موقع در مصرف میوه ها وسبزیجات بسیاری از محصولات نیز خراب می شود،به این حالت محصول از زمانی که تولید میشود ،تا زمانی که به مصرف میشود باید آن میوه انبار شودو به روش های درست نگهداری شود ،ولی گاهی وقت ها نمیشود از این نگهداری ها صحیح باشد و موجب از بین رفتن آن محصول میشود و درنتیجه کمبود آن محصول به وجود می آید.

سوال های ابتدایی:

۱: آیا نگهداشتن میوه ها در سردخانه موجب بیماری های مخطلف نمی شود؟بعضی افراد بدین گونه فکر میکنند که نگهداری سبزیجات و میوه ها در سردخانه های صنعتی موجب بروز بیماری های سرطانی نیز می شود.اما این طرز فکر اشتباه است به گفته ی متخصصان:
میوه ها و سبزیجات از زمان که تولیدمی شود تا زمانی که به مصرف برسد ،به مدت زمان بسیار زیاد در سردخانه های صنعتی نیز نگهداری می شود .اما شرایط برای همه افراد ها یکسان نیست برای نگهداری به صورت دراز مدت به بعضی از میوه ها موم مخصوص نیز می پوشانند.این موم دارنده سم های بسیار زیادی هستند که حتی با شستو شوی هم از بین نمیرود و بعد از گذشت چند روز باعث بروز سرطان نیز میشود.

سردخانه های صنعتی

شرایط نگهداشتن تمامی میوه ها در سردخانه های صنعتی یکسان است؟
شرایط نگهداری هپیچ یک از میوه ها و سبزیجات یکسان نیستو هر یک از خود درجه دما و رطوبت خاص خود را نیز دارد.
برای مثال :
انگور بیشتر از ۵ دو تا سه ماه
میوه گیلاس بیشتر از ۱۰ حداکثر تا سه هفته
سبزی اسفناج بیشتر از ۲ یک تا دو هفته وهمینطور شرایط نگهداری میوه پرتغال بسیار خاص است یعنی بایستی سردخانه به امکانات رطوبت مجهز باشد،که درجه رطوبت را افزایش دهد و در کنار رطوبت اشعه ی ماوراء بنفش به همراه خود داشته باشد تا از شیوع قارچ ها و باکتری ها جلو گیری کند.همچنین نگهداری پرتغال های شمال و جنوب با یک دیگر نیز فرغ دارد.میوه سیب میوه ای است که هر مدل از سیب ها شرایط نگهداری خواص خود را دارد مثلا :سیب هایی که سیب هایی که درنواحی سرد سیر تولید میشود ،مقاومت بسیار بالایی برخوردار است نسبت به سیب هایی که در نواحی گرم سیر نگهداری میشود.

تماس با ما