مطالب مفید

ممتاز تبرید جنوب با در اختیار داشتن متخصصین و کادر فنی مجرب در زمینه طراحی و تولید و همچنین با بکارگیری مواد اولیه مرغوب اقدام به تولید محصولات با عالیترین کیفیت از نظر دقت ، ظرافت ، زیبایی و استحکام نموده است.

دفتر مرکزی:
۰۷۱۳۷۷۳۴۷۲۴
طراحی و اجرا سردخانه:
09176591823 – 09174144743
تجهیز فروشگاه: 
09174447906 – 09174144525
طراحی و اجرا کانکس و ساندویچ پانل: 09174447940 – 09174144743

شرایط نگهداری سبزی در سردخانه بالاصفر

شرایط نگهداری سبزی در سردخانه بالاصفر

استفاده از سردخانه امروزه طوری همه گیر شده که تعداد سردخانه‌های صنعتی یک کشور به عنوان نمادی از توسعه یافتگی آن به حساب آورده می‌شود.
استفاده از سردخانه‌ها به قرن نوزدهم میلادی و ساخت نخستین سیکل‌های تبرید تراکمی برمی‌گردد.
در سال‌های نخستین سردخانه‌ها بیشتر به شکل یخچال‌هایی با محفظه‌ کوچک ساخته می‌شد و البته راه‌اندازی همین سیستم سرمایشی نیز نیاز به تجهیزات بزرگی داشت.
اما به مرور صنعت سرمایش پیشرفت کرده و دستگاه‌های سرمایشی جدید ساخته شدند. امروزه سردخانه‌های صنعتی در مساحت‌های چند هزارمتری ساخته می‌شوند و از آنها برای حفظ و نگهداری مواد غذایی، محصولات کشاورزی، مواد دارویی و … استفاده می‌شود.
شرایط نگهداری برخی سبزی‌ها در سردخانه بالای صفر با هوای معمولی
شماره فراورده

دمای نگهداری

(°C)

رطوبت نسبی

(%)

مدت نگهداری

(روز)

ملاحظات
۱ آرتیشو(کنگر فرنگی) ۰ تا ۱ ۹۸ ≤۴۲ پیش سرد کردن مهم است
۲ اسفناج -۱ تا ۰ ۹۰-۹۵ ۷-۱۴ سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است
۳ آندیو ۰ تا ۲ ۹۰-۹۵ ۱۴-۲۱ سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است
۴ بادمجان ۸ تا ۱۲ ۹۰-۹۵ ۷ رشد یافته است
۵ باقلا یا باقالی ۵ تا ۷ ۹۰-۹۵ ۷-۱۰
۶ بامیه ۷ تا ۱۰ ۹۰-۹۵ ۷-۱۰
۷

پیاز:

-سبز(پیازچه)

-خشک

۰

۰ تا ۱

۹۲-۹۵

۶۵-۷۰

۱۰-۱۴

۹۰-۱۸۰

پوشش پلی‌اتیلن داشته باشد

هوادهی شود

۸ تربچه پاییزه ۱ تا ۲ ۹۰-۹۵ ۶۰-۱۲۰
۹ تربچه بهاره ۱ تا ۲ ۹۰-۹۵ ۱۴-۲۱
۱۰

ترب سیاه

ترب سفید

۱ تا ۲

۰ تا ۱

۹۰-۹۵

۹۵-۱۰۰

۲۱-۲۸

۱۲۰

۱۱ تره فرنگی ۱ تا ۲ ۹۰-۹۵ ۳۰-۹۰ سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است
۱۲ جعفری ۰ تا ۱ ۹۰-۹۵ ۳۰-۶۰ پوشش پلاستیکی ترجیح دارد
۱۳

چغندر معمولی:

-با برگ

-بدون برگ

چغندر قند:

-با برگ

– بدون برگ

 

۱ تا ۲

۱ تا ۲

 

۰

۰

 

۹۰-۹۵

۹۰-۹۵

 

۹۸-۱۰۰

۹۸-۱۰۰

 

۱۰-۶۰

۹۰-۱۵۰

 

۱۰-۱۴

۱۲۰-۱۸۰

با پوشش پلاستیکی است
۱۴ خیار ۷ تا ۹ ۹۵ ۷۰-۹۴ به اتیلن حساس است
۱۵ ذرت (شیرین) ۰ ۹۵ ۷ سرد کردن آبی و/یا با خوراکی مهم است
۱۶ ریواس ۰ تا ۱ ۹۰-۹۵ ۱۴-۲۸ سرد کردن آبی و هوادهی مهم است
۱۷ زنجبیل ۱۳ ۹۰-۹۵ ۱۸۰
۱۸

سیب زمینی:

-دیر رس

-زود رس

سیب زمینی ترشی

 

۷ تا ۱۰

۱۰

۱۳-۱۵

 

۹۰

۹۰

۸۵-۹۰

 

۲۷۰

۲۱-۵۵۶

۱۲۰-۱۵۰

به آسیب، روشنایی و گرما حساس است
۱۹ سیب زمینی (شیرین) ۱۳ تا ۱۶ ۸۵-۹۰ ۱۲۰-۲۷۰
۲۰ سیر (خشک) ۱ تا ۲ ۶۵-۷۵ ۴۲-۴۹
۲۱ شاهی ۰ ۹۵-۱۰۰ ۱۴-۲۱ سرد کردن با آب و/یا خلا مهم است
۲۲ شلغم ۱ تا ۲ ۹۰-۹۵ ۱۲۰-۱۵۰ گردش هوا مهم است
۲۳

کاهو

کاهو چینی

۰ تا ۱

۰

۹۵-۹۸

۹۵-۱۰۰

۷-۱۴

۶۰-۹۰

به اتیلن و CO2 حساس است

 

۲۴ کدو حلوایی ۱۰ تا ۱۳ ۵۰-۶۰ ۶۰-۱۲۰ به اتیلن و رطوبت نسبی زیاد حساس است
۲۵ کدو خورشی بهاره ۹ تا ۱۲ ۷۰-۷۵ ۳۰-۶۰
۲۶ کدو خورشی پاییزه ۰ تا ۴ ۸۵-۹۰ ۴-۵
۲۷ کرفس ۰ ۹۵-۱۰۰ ۴۰-۶۰
۲۸ کلم بروکسل -۱ تا ۰ ۹۵-۱۰۰ ۲۵ به اتیلن خیلی حساس است
۲۹ کلم بروکلی ۰ ۹۵-۹۸ <14 به اتیلن حساس است
۳۰

کلم پیچ سفید

-زودرس

-دیررس

 

۰

۰

 

۹۸-۱۰۰

۹۸-۱۰۰

 

۲۱-۴۲

۱۵۰-۱۸۰

۳۱ کلم پیچ قرمز ۱ تا ۲ ۹۰-۹۵ ۲۱-۲۸
۳۲ کلم قمری ۰ ۹۵-۹۸ ۶۰-۹۰
۳۳ گل کلم ۰ تا ۲ ۹۰ ۲۱-۲۸ به پلاسیدگی حساس است
۳۴

گوجه فرنگی:

-رسیده(سبز)

-نیم رس

-رسیده

۱۳ تا ۱۴

۱۰ تا ۱۳

۶ تا ۱۰

۸۰-۸۵

۸۰-۸۵

۸۰-۸۵

۲۱-۲۸

۲۱-۳۵

۲

به آسیب و سرما حساس است
۳۵

فلفل

-شیرین

-قرمز

۷ تا ۸

۴ تا ۶

۹۰-۹۵

۹۰-۹۵

۱۰-۳۰

۱۰-۳۰

۳۶ قارچ ۰ ۹۵ ۳۴
۳۷ لوبیا سبز ۵ تا ۷ ۹۲-۹۵ ۷-۱۰
۳۸ لوبیا لیما ۰ تا ۴٫۵ ۹۵ ۵-۷
۳۹ مارچوبه ۱۰ تا ۲ ۹۵-۹۸ ۱۴-۲۱
۴۰ نخود سبز ۱ تا ۲ ۸۵-۹۰ ۷-۱۴
۴۱

هویج:

-با برگ

-بدون برگ

– زردک

 

۰ تا ۱

۰

۰

 

۹۰-۹۵

۹۰-۹۵

۹۵-۱۰۰

 

۱۰

۱۲۰-۲۱۰

۱۸۰

پیش سرد کردن مهم است

هوادهی مهم است

۴۲ جوانه لوبیا ۰ ۹۵-۱۰۰ ۳۸۰
 ۴۳ طالبی ۷-۱۰ ۹۰-۹۵ ۱۴-۲۱
۴۴ تمبر هندی ۷ ۹۰-۹۵ ۲۱-۲۸

شرایط نگهداری سبزی در سردخانه بالاصفر


تماس با ما